SCK

Orka med dina träningspass

Aktiv träning kräver mycket energi. Alltså behöver du äta rätt, och då även rätt slags mellanmål. Att ha ett bra tillskott med vitaminer och rätt sorts energi kommer göra att du orkar mer. Både inom din träning, och därmed även under vardagarna.

Vad behöver du

Kroppen behöver många olika ämnen för att orka med, exempelvis magnesium för dina bens skull. När du ska fylla på din energi med nyttiga mellanmål kan du exempelvis göra smoothies som maxar energin. Dessutom kan bland annat Spirulina-pulver öka ditt välmående. Därmed även energin och lusten till att träna och hålla igång. Spirulina kan blandas i smoothie eller juice. Du väljer alltså vad du gillar bäst.

Din kropp behöver vitaminer

När du tränar och håller igång, oavsett om det handlar om cykling eller annat, är det viktigt att du får i dig rätt sorts vitaminer och tillskott. Det kan verka krångligt, men beställ via nätet där du enkelt kan läsa om vad du kan behöva. Dessutom förbränner du energi vid träning som kroppen måste bygga upp. Alltså är det lätt att kroppen får för lite. Då är det värt att skaffa hem tillskotten du behöver för att din kropp ska må bra för att du ska ha ork till att fortsätta leva ett aktivt liv.

Ta det lugnt de första träningspassen

Om du inte har cyklat så mycket i ditt liv tidigare så gäller det att du tar det lugnt de första träningspassen. Dinträning blir inte bättre för att du tar ut dig direkt. Låt kroppen få vänja sig med den nya träningsformen. Allt efter tiden går så kan du öka längden på dina pass och även träna något hårdare. Så klart så ska du känna av vad kroppen orkar med.