SCK

Allt för din cykel

Oavsett om du vill cykla på elitnivå eller använda din cykel för vardagligt bruk är det viktigt att ha rätt utrustning för ditt ändamål. För att enkelt hitta rätt produkter för dig och din cykel kan du handla på nätet.

Du kan klicka här för att komma till en cykelaffär som har ett utbud som passar just dig. Det finns även butiker som har samma utbud av varor om du föredrar att testa produkterna innan köp.

Säkerheten först

Du bör först och främst tänka på din säkerhet när du cyklar. Självklart är det ytterst nödvändigt att använda hjälm när du cyklar. Det finns ett brett utbud att välja mellan när det kommer till hjälmar. Du kan exempelvis välja mellan olika färger och former och mellan att ha en hjälm som hela tiden har samma form eller en hjälm vars form anpassar sig om olyckan skulle vara framme.

Att ha säkerheten i åtanke innebär även att ta hand om själva cykeln. Genom att ha rätt cykeldelar på din cykel kan du anpassa körningen efter terrängen. Rätt däck för din cykel och de ändamål du tänkt använda cykeln för är också viktiga komponenter när det kommer till säkerheten.

  • In Tips
  • February 18, 2022