SCK

Hitta den doft som passar dig bäst

De flesta av oss vill dofta gott. Att dofta gott kan göra att vi känner oss fräschare, både inför oss själva men även för de människor vi möter. Den parfym du bär kan också uttrycka din personlighet. Men det kan vara svårt att veta hur du hittar den ultimata doften. Här nedan får du några tips.

Olika sorters dofter

När vi pratar om parfym och dofter pratar vi om olika noter. En parfym består vanligtvis av ett flertal olika doftnoter. På internet kan du läsa mer om vad de olika doftnoterna innebär. Du kan köpa parfymer i butiker som säljer skönhetsprodukter. Ett bra exempel på det är Sliqhaq vilket är en butik som finns på nätet. När du hittar en doft du är intresserad av kan du på produktbeskrivningen läsa vad parfymen doftar och när den passar att bära.

Något för alla

Det finns en parfym för alla smaker och humör. Många parfymer marknadsförs till exempel som förföriska, uppfriskande, sportig eller sofistikerad. Det bästa du kan göra för att vara säker på att du väljer rätt parfym är att prova att dofta på parfymer i fysiska butiker. Då får du ett bra hum om vad du gillar.

  • In Tips
  • December 16, 2021