SCK

Köp en ny cykel redan nu

Vi börjar nu närma oss hösten och mörkret faller allt tidigare. Men än så länge är det skönt väder för cykling, dessutom är det snart vår igen. Passa på att köpa en ny cykel redan nu på någon cykelrea så att den står och väntar på dig när värmen och ljuset kommer tillbaka. Klicka här för att hitta ett bra alternativ för dig.

Tänk efter före

När du köper en cykel är det mycket du måste tänka på. Till exempel var du ska cykla och på vilket underlag. Om du ska hålla dig på gator och cykelbanor behöver du en annan sorts cykel än om du tänker ta dig fram på stigarna i skogen. Tänk även på hur ofta du kommer att använda cykeln. Tala med försäljaren om detta och be om bra tips och råd på vad du ska tänka på.

Häslofördelar

Att cykla är bra för vår hälsa. Förutom att du får bättre kondition så ger cykling även ökad koncentrationsförmåga, bättre balans, bättre sömn och minskad risk för hjärt-och kärlsjukdomar. Om du tycker om att cykla men inte gillar att göra det när det regnar så kan en motionscykel som du använder inomhus vara ett bra alternativ.

  • In Cykel
  • October 20, 2021